torsdag 17. februar 2011

Status 17. februar 2011

BULLs har fått veldig dårlig betalt så langt i 2011 sammenlignet med resten de store tonangivende børsene i resten av den vestlige verden. Bare i dag var Oslo ned -1% i forhold til utviklingen i futures - og det etter at oljen steg markert i natt. For året er Oslo opp ca. +0.5% mens S&P 500 er opp +6.3% og DAX +5.6%.

Nei, Oslo er ikke til å bli klok på så langt i år og jeg synes situasjonen er merkelig. Projeksjonene for OSEBX viser at tidligere forløp som ligner på dagens situasjon har endt høyere de neste ukene med stor overvekt (over 75%) av tilfellene men at de neste par dagene har indeks gått enda lavere:



Perfekt inngang for longs skulle derfor være på mandag (eller noe sånt) om flertallet av historisk forløp har noe å si for den videre utviklingen. Jeg tror imidlertid ikke man kan spå dette så eksakt så hovedbudskapet er at om vi ikke bryter ned her så er bullscenariet fremdeles meget intakt. Det er historisk sett ingenting i veien for videre stigning fra dagens nivåer og 460 på hovedindeksen synes innen rekkevidde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg