onsdag 8. september 2010

Holder BULLs

Holder BULLs inntil videre. Historisk har dette vært gode nivåer å være bullish på. Her er oppdatert chart etter US close og antatt åpning i Oslo på torsdag:




Man kan selvsagt alltid trekke en strek som underbygger et markedssyn - bare man har lang nok linjal ;-) Jeg føler meg ikke trygg på videre oppgang i det korte bildet selv men synes opphentingen i dag var sterk. I et månedsperspektiv (lys blå kanal) så er det ennå rom for videre nedgang uten at det er dramatisk. Vil imidlertid helst se indeks etablere seg godt over fallende trend (lys rød kanal) de neste dagene. og at det settes en høyere topp enn den fra august.

SP500 endte ned ca. -0.2% etter at Oslo stengte. SP500 futures står i 1099 som er ned omtrent -0.1% fra Oslo close. Om dette holder seg så kan det indikere en OSEBX åpning på rundt 367.80, OBXEXDBULL på 57.00 og OBXEXDBEAR på 29.05.
 

5 kommentarer:

  1. Hva er de prosent tallene? Hva er de beregnet ut fra?

    SvarSlett
  2. Hei MscFE, prosenttallene er percentil av avstand fra trendlinje. Trendlinjen er satt sammen av en kombinasjon av lange og kort EMA verdier. Percentilverdiene er utregnet fra de siste 100 dager slik at f.eks. verdi 0% betyr at ingen dager de siste 100 dager har vært lengre unna trendlinje på nedsiden.

    SvarSlett
  3. Hva tenker du om at Sept. historisk sett ikke er en god månded å være long?


    Takk for en god blogg.

    SvarSlett
  4. bruttehh, det er en kjent sak at september er en historisk dårlig måned men uten å ha sjekket det så antar jeg at det har nye med at vi har hatt noen av de historisk største krakkene i denne måneden slik at historisk blir gjennomsnittlig utvikling dårlig. Om man betrakter historien uavhengig av årstid ser det imidlertid ganske lyst ut for de neste 20 dagene. Sjekk blogginnlegg fra i dag.

    SvarSlett

Populære innlegg