onsdag 1. desember 2010

Oppsummering av november

Hovedindeksen på Oslo Børs endte ned -2.1% i november mens OBX indeksen endte ned -2.7%. Begge indeksene satte ny lokal bunn siden toppen tidligere i måneden og bekreftet dermed nedtrenden med en ny lavere bunn:


Chartet viser situasjonen i dag formiddag og dermed også spretten opp fra MA-50 og nedre trendkanal. Forventningene om dette og antagelsen om at S&P 500 Futures har sterk støtte rundt 1175 gjorde at jeg gikk inn i BULL-derivater igjen i går ettermiddag (64.20). MA-10 er ennå ikke brutt og ligger på 404 mens MA-20 ligger rett under 408. Så lenge ikke MA-10 brytes vil den lokale nedtrenden fra midten av november være intakt. Det er derfor avgjørende at indeks løfter seg over dagens nivå i løpet av de neste handledagene. Her vises støtten i futureschartet:



Chartet viser futures (fra finviz.com) fra i formiddag. Lokal nedtrend den siste uken kan være brutt. Men, om futures skulle falle under 1175 så vil jeg sannsynligvis selge mine posisjoner. På OSEBX ligger det MA-50 støtte rundt 398 og på OBX rundt 365. Projeksjonene for resten av året ser ganske nøytrale ut men jeg satser på en utvikling i øvre normalområde:



Om dette slår til så bør hovedindeksen normalt ende mellom 384 og 424 ved årets slutt. Futures ligger nå på rundt 1187 som kan indikere en åpning i USA på +0.6%.

2 kommentarer:

  1. Setter veldig pris på at du tar deg tid til å publisere oppsummeringene dine!

    SvarSlett
  2. Takk! Hyggelig at du skriver det.

    SvarSlett

Populære innlegg