mandag 31. januar 2011

Chartsnapshot

Vanskelig marked om dagen med uro i Nordafrika. Burde kunne bli en trigger for den etterlengtede nedgangen i USA-indeksen som mange venter på. Likevel åpner USA pent opp etter en fredag som endte kraftig ned. For OSE sin del så er bildet heller ikke så galt:



Som man kan se så avtegner det seg to hovedscenarier: 1) bounce opp herfra mot nye høyder eller 2) videre nedgang mot ca. 420. I sum er de fleste scenariene på den positive siden og nytt på chartet denne gang er en oversikt over hvor mnge av scenariene som er positive etter n-dager. Som man kan se er det i nesten 2/3 av alle scenarier en positiv utvikling. Den rosa sirkelen viser posisjonen i ett av scenariene og den gang gikk det jo rakt oppover igjen.

Historisk sett ser altså dette situasjonen ikke så gal ut men det er ikke til å komme bort ifra at det er en del usikkerhet i det korte bildet. Jeg er ute av markedet igjen etter en BULL-trade som endte omtrent i null men vil vurdere ny BULL-inngang basert på det positive bildet som tegnes her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg