torsdag 16. september 2010

Flat børs

Oslo børs endte svakt opp i dag. Utsiktene de nærmeste dagene er ennå god. Indeksen har ennå ikke brukket ned og beveger seg nå sidelengs mot trendlinje. SP500 endte opp ca. +0.3% etter at Oslo stengte og SP500 futures står i 1122.75 som er opp omtrent +0.6% fra Oslo close. Om dette holder seg så kan det indikere en OSEBX åpning på rundt 377.20, OBXEXDBULL på 59.50 og OBXEXDBEAR på 27.80. 

Om man tar utgangspunkt i at Oslo Børs hovedindeks i morgen slutter som den kan se ut til å åpne så sier historisk scenarier sier at videre stigning er mest sannsylig. Forventet verdi for hovedindeks i slutten av neste uke vil normalt ligge i området 370-393 med forventet verdi på 382 - basert på historiske utviklingsscenarier. Tallmaterialet er basert på 48 lignende tilfeller de siste 27 år:


Det blått skraverte området viser avstanden fra normalen i positiv retning. Ting ser altså ganske bull ut i det korte bildet - om historien gjentar seg sånn noenlunde. Rør kurve er som vanlig -1 standardavvik og blå kurve +1 standardavvik. Gjennomsnittlig utvikling er vist med svart kurve. Indeks vil "normalt" - basert på historisk utvikling - befinne seg innenfor stigende blå trendkanal den neste måneden frem i tid.

På et eller annet tidspunkt skjer noe "unormalt" men enn så lenge så holder jeg mine BULL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg