fredag 26. november 2010

Fremdeles mild nedtrend

USA endte ned etter Oslo stengte og futures har fortsatt ytterligere ned. SP500 futures står nå i 1183.25 eller omtrent -0.5% fra Oslo stengte. Om dette holder seg så ville det normalt gi en OSEBX åpning på rundt 400.20, OBXEXDBULL på 65.00 og OBXEXDBEAR på 24.90.

Som nevnt i forrige blogginnlegg så har MA-10 fungert som motstand etter at den ble brutt fra oppsiden. Heller ikke i dag klarte hovedindeksen å bryte opp og det kan se ut som en ny lavere bunn under 400 kan bli satt på mandag. Projeksjonene basert på tidligere forløp og antatt åpning mandag viser nå at risikoen er på nedsiden. Her er de 20 mest lignende tilfeller de siste 27 år basert på utviklingen siden augustbunnen:


Om indeksene ender ned -0.5% på mandag så har dette vært historiske forløp. Trendkanalen har nedre støtte i området rundt 395 i uken som kommer. Det er litt tidlig å trekke slutninger for måneden november men om vi ser på hvordan det har gått til nå satt opp mot scenariene som ble tegnet opp i slutten av oktober så ser det slik ut:


Her ser man at første halvdel av måneden ble bullish mens siste halvdel har vært preget av en mild korreksjon. Men, det er ennå to dager igjen til fasiten er klar. OBX er ned -1.2% mens OSEBX er ned -0.6% så lang denne måneden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg